Jdi na obsah Jdi na menu
 


O voskování autokarosérií

 

Proč voskovat karoserie?

Blahodárný účinek vosku na autokaroserii je znám již řadu let. Vosk se přimíchává i do některých autošampónů a je samozřejmě i v nabídce všech kartáčových automyček při čerpacích stanicích.  Je to ale jen pasivní nanášení vosků, jehož účinky se za krátký čas vytratí.

Voskování je zvláště důležité pro ty, kteří nemají to štěstí a nemohou parkovat své vozidlo v garáži. Ruční voskování je vlastně jakousi permanentní pojízdnou garáží.

a.jpg

 

Voskování je velmi důležité a po celý rok chrání vašeho miláčka před nepříznivými povětrnostními vlivy. V horkém letním počasí chrání karoserii před ostrými slunečními paprsky a v chladném zimním počasí zase před solí, která je pro lak velmi nebezpečná a škodlivá. Samozřejmě voskem zmírňujeme vliv odlétávajících kamínků, štěrku apod.   

Pokud chcete opravdu dobře, na dlouhou dobu ošetřit a ochránit lak svého čtyřkolového miláčka a zároveň docílit vysokého lesku, je třeba přenechat vozidlo odborníkům a profesionálům, kteří mají dlouhodobé zkušenosti.

Pokud jste zvědavý  jak bude Váš miláček vypadat po našem ošetření neváhejte a zavolejte. Rádi přijedeme nebo přijeďte vy k nám. Těšíme se na Váš telefon.

Auto navoskujeme,  vyleštíme a to vše pouze ručně. Tím Vám ochráníme Vaše vozidlo na několik měsíců. Při tom používáme jen ty nejkvalitnější, časem prověřené vosky od renomovaných firem. Máme vosky na klasické laky i na metalízy. Pokud si budete přát, ošetříme a oživíme i vnější plasty. Zkrátka Váš miláček bude vypadat jako nový.

 
 

 


Kontakt

Čištění Březina

Roman Březina
Voleč 136

776766701

cisteni.brezina@seznam.cz

Archiv

Kalendář
<< leden / 2024 >>